Maatregelen n.a.v. Coronavrius in Nederland

07-05-2020: Zoals jullie gisteravond konden zien (en horen) mogen ook de acupuncturisten vanaf a.s. maandag 11 mei hun werk weer (aangepast) hervatten!!!!!!! Ben blij dat ik weer mag beginnen!

Vandaag zal ik mijn digitale agenda weer open zetten en contact opnemen met de mensen die mij hierom gevraagd hebben. Hou wel rekening met aangepaste huisregels die ik de komende dagen op mijn website (www.bartkrekels.nl) en hier zal posten!!!!
Ik hoop jullie weer snel te zien en van dienst te kunnen zijn!

22-04-2020: Begint langzaam aan saai te worden dus ik plak/en/knip maar even + aanpassingen:
Tijdens de persconferentie van gisteravond heeft onze premier bekend gemaakt dat de contactberoepen tot 20 MEI fysiek dicht moeten blijven.
Dit betekent dus dat ook mijn praktijk voorlopig nog STEEDS gesloten blijft....helaas..
Met de patiënten die voor de komende weken alweer gepland stonden zal ik WEER persoonlijk contact opnemen om een nieuwe afspraak te plannen. Daarnaast blijf ik gewoon telefonisch bereikbaar voor vragen/adviezen (ook mbt Chinese kruiden).. Ik hoop iedereen weer volledig van dienst te kunnen zijn na bovenstaande datum en wens tot die tijd iedereen heel veel geduld, en zorg goed voor elkaar!!!

01-04-2020: Tijdens de persconferentie van gisteravond heeft onze premier bekend gemaakt dat de contactberoepen tot 28 april fysiek dicht moeten blijven.
Dit betekent dus dat ook mijn praktijk voorlopig nog gesloten blijft....helaas..
Met de patiënten die voor de komende weken alweer gepland stonden zal ik persoonlijk contact opnemen om een nieuwe afspraak te plannen. Daarnaast blijf ik gewoon telefonisch bereikbaar voor vragen/adviezen (ook mbt Chinese kruiden).. Ik hoop iedereen weer volledig van dienst te kunnen zijn op bovenstaande datum en wens tot die tijd iedereen heel veel geduld, en zorg goed voor elkaar!!!

21-03-2020: Vandaag met gemengde gevoelens het besluit genomen om ook per direct mijn praktijk te sluiten.
De enkele patiënten die nog ingepland stonden voor as maandag en dinsdag heb ik al telefonisch op de hoogte gebracht, de resterende geplande patiënten voor de komende weken worden maandag door mij gebeld (heb ik dan toch tijd voor).
Door de verder aangescherpte adviezen van RIVM en van de NVA ben ik tot deze keuze gekomen. De manier waarop ik nu nog zou mogen werken belemmert mij teveel om nog een kwalitatief goede behandeling te kunnen geven.
Uiteraard ben ik nog telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur voor vragen en adviezen en natuurlijk ook voor mijn patiënten die ondersteund worden met Chinese Kruiden. Als ik niet direct opneem spreek a.u.b de voicemail in, ik bel altijd terug!!!
In principe hoop ik u weer vanaf 6 april in mijn praktijk te kunnen ontvangen.
Zorg goed en ben lief voor elkaar!!

17-03-2020: Vooralsnog blijft mijn praktijk gewoon open (dit na aanleiding van bericht van de beroepsvereniging NVA van gisteravond laat). Wel blijven de adviezen van het RIVM gelden: dus bent u ziek, hoest u etc.. of heeft u koorts, annuleer u afspraak dan en/of maak geen afspraak in de praktijk.
Zelf raad ik mensen (risicogroepen) aan die in aanmerking komen voor een griep-spuit (jong en oud) ook geen afspraak te maken of te annuleren. Patiënten die al gepland staan waarvan ik denk dat ze in een risicogroep behoren ben ikzelf al aan het benaderen.
Mocht u aan bovenstaande niet voldoen maar voelt het voor u niet prettig om in deze tijd behandeld worden, annuleer dan ook (kosteloos) uw afspraak. Ik heb hier alle begrip voor!
Voor de mensen die wel nog naar de praktijk komen wil ik vragen om niet te vroeg naar het consult te komen. Een consult is normaliter 45 minuten en ik plan om het uur. Dit betekent als u niet te vroeg komt u de vorige patiënt niet tegenkomt in de wachtkamer en zo contact vermijd! Intussen kan ik de behandelkamer dan nog even ventileren.
Het kan zijn dat de komende dagen de adviezen wijzigen omtrent de praktijk en hier zal ik dan ook naar handelen. Ik zal dit dan delen op FB en op mijn website.
Ik hoop op u begrip en wens iedereen sterkte in deze tijd!

10-03-2020 Ook mijn praktijk volgt de instructies van het RIVM op inzake de preventie van besmetting met het Coronavirus.
Ik ben gewoon geopend maar neem wel extra maatregelen inzake hygiëne. Ik was extra vaak mijn handen en de praktijk wordt intensiever schoon gemaakt.
Indien u 38 graden koorts of meer heeft en/of 1 van de volgende verschijnselen: hoesten/ benauwdheid/ niezen/ keelpijn, neem dan z.s.m. contact op met mij om uw afspraak af te zeggen. Neem ook telefonisch contact op met uw huisarts voor overleg t.a.v. verdere maatregelen.
Neemt u uiteraard ook contact met mij op indien er bij u Corona is vastgesteld of als u in besmet gebied bent geweest, dan wel met een vastgestelde Corona patiënt in aanraking bent geweest. We zullen de behandeling dan voorlopig moeten annuleren zoals de GGD u dan ook zal adviseren.
In geval van annulering van behandeling inzake bovengenoemde zal ik geen verzuimnota sturen (ook al betreft het eem annulering binnen 24 uur voor het consult).