Hier leest u de laatste nieuwtjes over Bart Krekels, Acupunctuur en Kruidengeneeskunde.

Maatregelen n.a.v. Coronavrius in Nederland

02-03-2021: Vanaf morgen mogen we weer!!!!! Ben heel blij om mijn patiënten weer van dienst te mogen zijn! Zelf ook van plan met acupunctuur te starten? Plan uw afspraak online onder het kopje "agenda" bovenaan deze pagina.

LEES MEER

Cupping

Als u deze zomer naar de Olympische Spelen heeft gekeken, heeft u -als u dat nog niet had- nu wel over cupping gehoord. U zag zwemmer Michael Phelps die onder de ronde rode plekken zat.

De plekken waren overduidelijk het gevolg van een cupping-behandeling. Ook turner Alex Naddour vertelde dat cupping het geheim was dat hem afgelopen jaar gezond heeft gehouden. Andere topsporters die profijt hebben van cupping zijn Nathalie Coughlin, Missie Franklin en Pavel Sankovich.

LEES MEER

Verhoog uw weerstand met Traditionele Chinese Geneeskunde

Het is alweer september, het wordt al eerder donker en al wat frisser. Het wordt tijd om energie te verzamelen om de winter door te komen, naar binnen gaan, naar binnen kijken, kortom naar binnen te keren.

September is dé maand om preventief uw weerstand alvast te verhogen. Acupunctuur en Chinese Kruidengeneeskunde helpen u hierbij, maar zelf kunt u ook al veel doen met behulp van mijn tips uit de Traditionele Chinese Geneeskunde:

LEES MEER